Web Design Services

Optimizacija stopnje konverzije

Optimizacija stopnje konverzije (OSK) pomaga vaši spletni strani izboljšati spletni obisk in spremeniti obiskovalce v dejanske kupce. OSK pravtako pomaga povečati prodajo, odstotek klikov in uresničiti druge cilje podjetja, brez da bi povečali število obiskovalcev.

Stopnja konverzije vpliva tudi na donosnost naložb iz kampanje, ki jo vodite. Torej, boljša kot je stopnja konverzije, boljša bo donosnost naložbe.

OSK tako rekoč izboljša vse vidike digitalnega marketinga, to pa naredi z večanjem vrednosti obiska na vaši spletni strani. Spremembe so posledica stalnih izboljšav pri stopnji konverzije in trajajo še dolgo po končanem testiranju. Na ta način, tudi če se boste čez 4 leta odločili za izgradnjo celotne nove spletne strani, lahko še vedno uporabljate rezultate vseh starih raziskav. Informacije so še vedno banka znanja za optimalno poslovanje vašega podjetja.

CRO Tehnike

A/B Split Testing

Boljša donosnost - ROI 

Verjamemo, da nam učinkovita komunikacija na začetku ustvari testno pot, ki priskrbi lojalnost kupcev in povečanje tržnega deleža.

Effective Copyrighting

Usmerjeni smo v dosego ciljev preko različnih raziskav, ambicioznega razvoja, testiranja in poročanja. Naša ekipa strokovnjakov bo natančno preučila navade kupcev in njihov način interakcije z vašo spletno stranjo, obenem pa bo razvila popolno strategijo za višjo stopnjo konverzije.

Naše študije primerov

Poglej vse projekte

Z našo pomočjo se bodo obiskovalci na vaši spletni strani obnašali bolj prilagojeno vašim željam. Naša ekipa je pripravljena optimizirati vašo stran in pospešiti stopnjo konverzije, ki prinaša uspešen, dolgoročen učinek za vaš posel.

21

OSK

15

Posodobitev izgleda

9

Prenova strani

17

A/B Split Testing

6

Website Flow Redesign

11

Cross-sell opcij

 
 
 

Zaupajte nam svoj projekt

Dovolite nam, da vam pomagamo pri rasti vašega podjetja.

Delajte za denar, medtem ko denar dela za vas! Inverstirajte svoj proračun v OSK strategijo, razvito iz strani naše profesionalne ekipe in si hitro povrnite vložek.

Mnenja strank

Oglejte si vsa mnenja
Poljs označena z * so obvezna.

(neobvezno)

(neobvezno)

Prosim povejte nam, če vas zanimajo kakrške koli posebne stvari in kdaj bi bil najboljši čas, da vas kontaktiramo po telefonu.