Mobile Marketing Services

Mobilno oglaševanje

Novi kanali in platforme se pojavljajo dnevno, mobilno oglaševanje pa prevzema močno vodstvo

Število uporabnikov pametnih telefonov se povečuje iz dneva v dan, že zdavnaj pa je prevzelo vodstvo pred uporabniki računalnikov. Prav zato je mobilno oglaševanje najboljša možnost za doseg vaše ciljne populacije in vsekakor ne sme biti zanemarjeno. Mobilno oglaševanje ponuja boljšo uporabniško izkušnjo in sega preko standardnih bannerjev, ki jih na telefonu zlahka spregledamo, kar daje večjo možnost za doseg ciljne populacije.

Mobilno oglaševanje ponuja širok razpon priložnosti za interakcijo uporabnikov na bolj osebnostnem nivoju. Danes lahko ciljno populacijo naslovimo ne le po spolu in starosti, ampak tudi po interesih in zgodovini iskanja podatkov, kar daje oglaševalcu boljši segment za prodajo izdelka ali storitve.

Kot strokovnjaki za spletne strani smo izurjeni, da se prilagajamo vašim individualnim potrebam. Kot vodilna mobilna oglaševalska agencija vam pripravimo celotno kampanijo, pripravljeno speifično za uporabnike pametnih telefonov, v kar spada  razvoj kampanije, izgled, dostava in poročanje.

41%

Odziv in povečanje stopnje

21%

Rast odziva na stran

+4k

Povprečni ogled strani

180k

Prenosi

Zagotovimo dogovorjeno analizo vaše mobilne strategije, prilagojeno na podlagi potreb podjetja. Ne zamudite velike priložnosti za posel - bodite mobilni!

Mobilni izgled

Zagotovimo odlično brskalno izkušnjo za vse uporabnike; pametnih telefonov in računalnikov.

Ciljanje

Poznamo potencial mobilnega marketinga zavoljo uspeha podjetja, zato so naše mobilne kampanije narejene na podlagi natančnega osredotočanja.

SMS kampanije

Uporabljamo posebne programe, ki vključujejo različne mobilne kanale, vključno z SMS mobilno marketinško kampanjo.

Naši projekti

Poglejte vse projekte

Zaupajte nam svoj projekt

Pustite da vam pomagamo pri rasti vašega podjetja

Kontaktirajte nas, mi pa vam bomo priskrbeli strategijo za mobilni marketing, ki bo v zameno za investicijo prinesel vidne rezultate.

Mnenja strank

Oglejte si vsa mnenja
Poljs označena z * so obvezna.

(neobvezno)

(neobvezno)

Prosim povejte nam, če vas zanimajo kakrške koli posebne stvari in kdaj bi bil najboljši čas, da vas kontaktiramo po telefonu.