Reputation Managment Services

Management ugleda

Management ugleda poveča prepoznavnost, oblikovanje lastniškega kapitala blagovne znamke in pomaga ustvariti zagovorništvo, vse to medtem ko gradi vaš ugled na spletu.

Management ugleda je namenjen večji spletni prepoznavnosti, deluje pa na principu večjega ugleda na spletnih iskalnikih. Pomaga spodbuditi pogovor in "vplivati na vplivneža". Spletni management ugleda se lahko uporablja bodisi za povečanje pozitivne spletne vsebine in ključnih besed ali zmanjšanje negativne.

Ponujamo celotno upravljanje vašega spletnega ugleda in priskrbimo široko paleto storitev kot je spremljanje na družbenih omrežjih, spletni PR, odstranjevanje negativne vsebine in promocija medijske vsebine. 

Naša ogromna baza kontaktov nam omogoča spremljanje vaše blagovne znamke kjerkoli in kadarkoli. Na ta način je vsaka priložnost izkoriščena in vsa vsebina je narejena z vidika ciljnega občinstva.

Effective Web Development Solutions

Priskrbimo vam poročilo o managementu ugleda, ki vsebuje povratne informacije za vaše podjetje, izdelek ali storitev, ki se zgodi na internetu, prav tako pa pripravimo segmentiramo poročilo o pozitivnem in negativnem tisku. Pomembno je slediti negativnim komentarjem in pregledom, ki se pojavljajo na spletnih iskalnikih, saj le ti dajejo podjetju na spletu slab ugled, to pa lahko vodi do občutnega zmanjšanja prodaje. Naša ekipa lahko vodi in upravlja celoten management ugleda, saj imamo na voljo vse potrebne programe, ki to vsebino najdejo in jo shranijo v bazo. 

Spletni PR management

Spremljanje socialnih omrežij

Arhiviranje negativne vsebine

Odstranjevanje negativne vsebine

Naši projekti

Vsi projekti

Temelji uspešne kampanije je poglobljeno vrednotenje vaših pogojev in ciljev. Vsaka naša storitev se lahko ponudi ločeno, odvisno od vaših potreb in ciljev.

Zaupajte nam svoj projekt

Dovolite nam, da vam pomagamo pri spletni rasti podjetja.

Obrnite se na nas še danes, mi pa vam bomo pomagali okrepiti zavednost blagove znamke, okrepiti avtoriteto in pripeljati obiskovalce na spletno stran.

Mnenja strank

Oglej si vsa mnenja
Poljs označena z * so obvezna.

(neobvezno)

(neobvezno)

Prosim povejte nam, če vas zanimajo kakrške koli posebne stvari in kdaj bi bil najboljši čas, da vas kontaktiramo po telefonu.