Web Design Services

Analiza spletne prisotnosti podjetja in revizija

Uspešna, digitalna strategija, ki temelji na ustrezni analitiki vašega podjetja in vaše spletne strani

Celotna analiza podjetja

Celotna analiza podjetja in revizija vključujeta raziskavo vaše spletne strani in kampanje, z namenom da bi razumeli vašo panogo. Celotna analiza prav tako določi vaš trenutni položaj na trgu med vašo glavno konkurenco.

Temeljita revizija opredeljuje in odpravlja morebitne ovire pri upravljanju vaše spletne strani in pomaga graditi temelje za vaš tržni trud. Popolna analiza zagotavlja priporočila na področju grafičnega izgleda, vsebinskega trženja in načrt, ki zagotavlja podporo vaših poslovnih potreb in ciljev. Pravtako nam omogoča postavitev ustreznih ciljev, ki igrajo pomembno vlogo v prilagajanju pri trženjskih kampanijah.

Effective Web Development Solutions

Tesno sodelujemo z našimi strankami kadar postavljamo dolgoročne cilje za njihove spletne aktivnosti. Ekipa naših strokovnjakov uporablja široko paleto v praksi preverjenih orodij, virov in tehnik za natančno analizo vašega podjetja, vaših strank in konkurence. Ob koncu naše analize in revizije predložimo poročilo o svojih ugotovitvah, ki vsebuje jasna priporočila o naslednjih potezah.

Strategija delovanja

Informacije, predstavljene v naših poročilih, vam dajejo celotno preglednost in lahko tudi kasneje izboljšajo vašo optimizacijo in strategijo.

Optimiziranje nakupnega obnašanja

S pomočjo optimizacije obnašanja kupcev smo posobni učinkovitega načrtovanja projektov. Vsi so oblikovani tako, da zadostijo potrebam podjetja in potrebam naših strank.

Effective Web Development Solutions

Ponujamo najnovejše analitike; analitike trga, analitike vsebin, analitike konkurence in analitike kupcev. Pravtako smo razvili “personas”, ki je učinkovit način razumevanja porteb vaših uporabnikov. Nekatere uporabne funkcije znotraj našega analitičnega programa vsebujejo: prilagodljivi filtri, avtomatizirane naloge, spremljanje dogodkov, asistenca pri spremembah, pretok obiskovalcev, in še veliko več storitev, odvisno od potreb vašega podjetja.

21

Companies analyzed

12

Analiza trga

16

Content auditing

10

Customer auditing

13

Event tracking

33

Analitika spletnega mesta

Naši oblikovalski projekti

Poglejte vse naše projekte

Zaupajte nam svoj projekt

Dovolite nam, da vam pomagamo pri spletni rasti

Zagotovite si profesionalno analizo za vaš spletni marketing in strategijo poslovanja, sestavljeno posebaj na podlagi vaših potreb.

Poljs označena z * so obvezna.

(neobvezno)

(neobvezno)

Prosim povejte nam, če vas zanimajo kakrške koli posebne stvari in kdaj bi bil najboljši čas, da vas kontaktiramo po telefonu.