Email Marketing

Email Oglaševanje

Ustvarjamo estetsko oblikovane kampanije za vsak segment vaših kupcev z namenom povečanja prodaje trenutnih izdelkov oziroma storitev, obenem pa skrbimo za pridobitev novih, potencialnih kupcev.

E-mail oglaševanje priskrbi zelo pomembno vez med vašim podjetjem in vašim ciljanim občinstvom, hkrati pa vam daje najboljšo donosnost naložbe. S pomočjo skrbno načrtovane e-mail vsebine boste trenutne kupce ozaveščali o zadnjih novicah in ponudbah v vašem podjetju.

Tržniki se strinjajo, da je e-pošta ključnega pomena za podjetja, zlasti za donosnost in razvoj dolgotrajnih dobičkonosnih odnosov. Prilagojeno in segmentirano e-mail trženje je zelo pomembno za prepoznavnost blagovne znamke in konverzije.

Naši strokovnjaki uporabljajo posebna orodja in strategije, s katerimi spremljajo rast in zaupanje v blagovno znamko.

Za vas lahko poskrbimo za celotno e-mail trženjsko strategijo od zasnove pa do realizacije.

Najboljša e-mail trženjska strategija

Naša ekipa bo razvila najboljšo strategijo, da bo privabila točno določeno publiko in z njimi vzpostavila vez, preko katere bodo dobivali vse potrebne informacije.

E-mail trženjske kampanije

Naša ekipa je pripravljena oblikovati, graditi in opremiti e-mail, s katerim boste komunicirali z vašo publiko. To v mnogih primerih vodi do dramatičnih preobratov pri prodaji in profitabilnosti.

Oblika e-mail osnutka

Naše inovativne grafične podobe bodo zmanjšale možnosti, da e-mail ne bo dostavljen. Profesionalni oblikovalci bodo obogatili vaše besedilo in povečali možnost nakupa vaše blagovne znamke ali storitve.

Spremljanje in obveščanje    

Prejmite podrobno poročilo o ključnih vidikih vaše trženjske kampanije, kot naprimer; kdo je preko e-maila obiskal vašo spletno stran, kam so naslovniki kliknali in kaj jih je prepričalo.

Uredimo vam vse; začnemo z individualno pripravljeno vsebino, končamo pa z dovršenim e-mailingom.

Povečajte spletno prisotnost z izbiro naših spletnih storitev. Naša formula za uspeh združuje strategijo, izvedbo in sledenje.

30

Aktivna e-mail kampanija

99

Izgled e-mailinga

18

E-mailing stranke

14

Sledenje & poročanje o parametrih

Zaupajte nam svoj projekt

Dovolite, da vam pomagamo pri rasti podjetja.

Oblikujemo edinstvene e-maile z prilagodljivo vsebino, ki vam bo pomagala pri prodaji izdelka, promociji ali povpraševanju o storitvi. Mi prenesemo vaše sporočilo množici.

Mnenja strank

Oglejte si vsa mnenja
Poljs označena z * so obvezna.

(neobvezno)

(neobvezno)

Prosim povejte nam, če vas zanimajo kakrške koli posebne stvari in kdaj bi bil najboljši čas, da vas kontaktiramo po telefonu.