Local Seach Optimization Services

Lokalni SEO

Lokalna optimizacija pomeni privesti kupce do vaših vrat.

Lokalna spletna optimizacija poveča vidljivost vašega posla, saj vas popelje na vrh lokalnega spletnega iskanja. Če imate lokalno podjetje, potrebujete na vaši strani geografsko odvisne stranke. To naredimo s posebej ciljanimi lokalnimi tehnikami, ki pomagajo vašemu podjetju doseči ciljane stranke.

Naša agencija ponuja lokalno spletno optimizacijo narejeno posebej za lokacijo vašega podjetja, s tem pa zagotovimo potencialne povezave strank in partnerjev. Vsi podatki se dajo v pregled Googlu, ki glede na rezultate določi najbolj pomembne lokacije za vaš posel. Naša agencija uporablja strategije, ki omogočajo grajenje močnejše baze strank, le ta pa zagotavlja vašo poslovno rast.

Veliko truda vložimo za dosego višjega položaja na lokalnih nizih spletnega iskanja, to pa naredimo s pomočjo rednega pregleda pretoka obiskovalcev in nenehnega pregleda korektnosti podatkov. Na priljubljenih internetnih omrežjih ustvarjamo profile in zagotovimo koristne informacije za ciljno populacijo.

32,8%

Rast spletnih transakcij

56,48%

Rast prihodkov

148%

Rast organskih obiskovalcev

46%

Rast mobilnih obiskovalcev

Effective Local SEO Solutions

Pravtako poskrbimo, da se vaše podjetje pojavi v lokalnih iskanjih ne le na računalniku, temveč tudi na mobilnih napravah in tablicah. Naš cilj je doseči prvo mesto na iskalnih zadetkih vaših lokalnih kupcev.

Z našim pristopom bo vaša spletna stran pravilno določala ciljne kupce, ki so ključnega pomena za rast dobičkonostnosti. Naša ekipa ohrani vaše poslovne odčitke natančne in optimizirane za potencialne stranke.

Effective Web Development Solutions

Zaupajte nam svoj projekt

Dovolite nam, da povečamo vašo spletno poslovanje s strastjo.

Naj bo vaš oglaševalski proračun maksimalno izkoriščen, tako boste vedno korak pred konkurenco.

Mnenja strank

Poglej vsa mnenja
Poljs označena z * so obvezna.

(neobvezno)

(neobvezno)

Prosim povejte nam, če vas zanimajo kakrške koli posebne stvari in kdaj bi bil najboljši čas, da vas kontaktiramo po telefonu.