Pay Per Click Management

Cena na klik (CNK) upravljanje

Cena na klik ima takojšen učinek in daje vaši blagovni znamki mnogo boljšo prepoznavnost, saj je prikazan kot rezultat na prvi strani vseh večjih spletnih iskalnikov.

Strategije naših kampanij so narejene tako, da zadovoljijo potrebam naših strank in njihovem tržnem položaju. Priskrbimo najnovejše, CNK storitve, ki vključujejo: plačane oglase iskanja, video oglaševanje, prikazovanje oglasov in oglaševanje na socialnih omrežjih.

Priskrbimo rezultate, ki pomagajo našim strankam doseči svoje podjetniške cilje. Dnevno vodimo račune naših strank obenem pa spremljamo povpraševanje in ponudbo, le tako lahko maksimalno povečamo donosnost naložbe.

Naši vrhunski rezultati so posledica našega kompleksnega in prilagojenega pristopa, ki vključuje podroben pregled poslovanja in želje naših strank za CNK oglaševanje, kot tudi pregled priporočenih dejavnosti.

Oglaševanje plačanega iskanja

Zaslužite pozitivno donosnost preko našega CNK oglaševanja. Porabite denar racionalno, tako da uporabljate najbolj neposredno in stroškovno učinkovito obliko oglaševanja.

CNK Remarketing

Naj bodo vaši poctencialni kupci od zdaj naprej vaše zveste stranke. Naša ekipa strokovnjakov bo v vašo bazo rednih strank pomagala vključiti uporabnike, ki so izrazili interes po vaši blagovni znamki, a ni prišlo do nakupa. To dosežemo z razvojem strategije, ki ustreza vašim potrebam.

Trženje na socialnih omrežjih

Želite pri ljudeh zbuditi pozornost glede svoje blagovne znamke ali storitve? Razvili bomo posebno strategijo, namenjeno za izpolnjevanje kazalnikov uspešnosti in vaših ciljev.

Oglaševanje na prikaznem omrežju

Nudimo individualni prikaz tržnih strategij, ki pomagajo pri rasti blagovne znamke, njene izpostavljenosti in konverzije. Uspešno upravljamo tako neposredne in odzivne akcije, kot kampanije ozaveščanja blagovne znamke.

Video oglaševanje

Smo strokovnjaki na področju spletnega oglaševanja. Naša ekipa vam s pomočjo video produkcije pomaga pridobiti prednost na trgu pred konkurenco. Video produkcija dokazano poveča prisotnost vaše blagovne znamke.

Imamo dovolj izkušenj da ustvarimo zmagovalne kampanije na Google AdWords, Bingu, Facebooku, LinkedIn-u, Twitterju in portalu YouTube.

420

Priskrbljeno PNK oglaševanje

213

Oglaševanje plačanega iskanja

17

Video oglaševanje

141

Oglaševanje na prikaznem omrežju

98

Uspešni CNK remarketingi

315

Socialno zabavni projekti

Zaupajte nam svoj projekt

Dovolite nam, da vam s strastjo do dela pomagamo do rasti podjetja.

Contact us today and get maximum returns of your investments.

Mnenja strank

Oglejte si vsa mnenja
Poljs označena z * so obvezna.

(neobvezno)

(neobvezno)

Prosim povejte nam, če vas zanimajo kakrške koli posebne stvari in kdaj bi bil najboljši čas, da vas kontaktiramo po telefonu.