Web Development Services

Search Engine Optimization & trženje

SEO ponuja vidne in učinkovite metode, ki vodijo do povečanja prodaje in profitabilnosti, obenem pa so cenovno ugodne za naše stranke.

Jedro naše SEO storitve vsebuje: Organsko iskanje, SEO na vaši spletni strani, grajenje povezav, raziskava ključnih besed in strategij ter poročilo o dejavnosti.

Organsko iskanje

Razvoj in pametno usmerjena promocija vsebine, ki izpolni vaše potrebe po dosegu, izboljšanju in ohranjevanju položaja na spletu.

SEO na strani

Naj bo vaša vsebina lahko dostopna spletnim iskalnikom. Naša ekipa je pripravljena izvesti rešitve, ki bodo povečale vašo uvrstitev in izboljšale vašo učinkovitost.

Grajenje povezav

Bistveni del vsake uspešne SEO strategije je graditev notranjega profila, s katerim s pomočjo ključnih besed gradite prepoznavnost v spletnih iskalnikih.

SEO je bistven za uspeh. S pomočjo naših strategij se bo vaša stran uvrstila višje na lestvici iskanja. Priskrbeli bomo poročilo o uvrstitvi ključnih besed, poročilo o grajenju povezav in indeksirano stran podatkov. Naša ekipa, katere cilj bodo vaši kupci, bo izboljšala vaš pretok obiskovalcev in povečala prodajo vaše blagovne znamke oziroma storitve.

SEO je življenje spletnega trženja. Našim cenjenim strankam ponujamo visokokvalitetne in cenovno ugodne storitve. Prepustite vaše oglaševanje našim strokovnjakom, saj so le ti izkušeni na področjih spletnih novosti kot so Google, Bing, Yandex in Yahoo.

83%

Organski obisk - Rast

42%

Bounce Rate - Padec

38%

Povprečen obisk na strani - Rast

21%

Stran na uro - Rast

Raziskava ključnih besed / Strategija

Eden najpomembnejših dejavnikov pri elementih optimizacije so ključne besede. Naj vam naša ekipa postavi najboljšo strategijo za vse vaše dejavnosti, s katerimi gradite povezave, obenem pa poveča vaš položaj in organski promet.

Poročilo o dejavnosti

Priskrbimo vam podrobno poročilo za optimizacijo vaše spletne strani, kakor tudi poročilo o informacijah obiska, ključnih besed in popolno predstavitev delovanje vaše optimizacije na spletnih iskalnikih.

Povejte nam o svojem projektu

Pomagali vam bomo pridobiti posel na spletu in ga večati s strastjo

Naša ekipa profesionalnih SEO strokovnjakov je popolni partner za uspeh vašega podjetja.

Mnenja strank

Poglej vsa mnenja
Poljs označena z * so obvezna.

(neobvezno)

(neobvezno)

Prosim povejte nam, če vas zanimajo kakrške koli posebne stvari in kdaj bi bil najboljši čas, da vas kontaktiramo po telefonu.