Web Development Services

Storitve oglaševanja na socialnih omrežjih

Učinkovita socialna strategija vam lahko pomaga povečati posel, ohraniti prisotnost na družabnih omrežjih in navezovati stike s kupci

Smo storitvena SEO organizacija. Naši strokovnjaki na področju socialnih omrežij vam lahko pomagajo ustanoviti cilje poslovanja, odkriti vašo ciljano publiko, ustvariti spodbudne vsebine, ki bo vredna nadaljnega deljenja in na koncu združiti vse vidike vašega poslovanja v socialno omrežje.

Spletno strategijo bomo prilagodili unikatno za vašo blagovno znamko in publiko. Pridobili boste popolnoma podprt in enostaven socialen program, vsebine razporejene vnaprej, članke z dolgoročnim dosegom in video produkcijo. Vse to med drugimi storitvami, da pritegnemo kupce in povečamo dobičkonosnost.

Naša spletna storitev vam daje možnost, da se povežete in delite informacije, ki vodijo do povečanja prepoznavnosti blagovne znamke izdelka ali storitve. Rezultati oglaševanja na spletnih portalih se odražajo v številu re-tweetov, delitev, komentarjev, všečkov in ogledov. Oglaševanje na socialnih omrežjih spodbudi vsebino na najbolj popularnih spletnih omrežjih kot so Facebook, Google+, Twitter, Pinterest in LinkedIn.

Kazalec uspešnosti blagovne znamke

Pomagamo vam nadzirati uspešnost in ugled vaše blagovne znamke, s temi podatki pa ugotovimo, kako ljudje gledajo na vašo znamko.

Tekmovanja na socialnih omrežjih

Vsebina na Facebooku, Twitterju in Pinterestu vam lahko močno poveča doseg v zelo kratkem času. Naši strokovnjaki vam pomagajo določit najbolj primerno spletno platformo, glede na vašo blagovno znamko.

Upravljanje socialnih omrežij

Naša ekipa za socialna omrežja bo upravljala vaše spletne račune v vašem imenu in se namesto vas ukvarjala z vašo publiko.

Nastavitev & po meri zasnovan profil

Mi ustvarimo in oblikujemo spletni profil s kvalitetnimi vsebinami in estetskimi dodatki, ki v javnost odmeva s pomočjo vaše blagovne znamke.

Mnenja strank

Oglejte si vsa mnenja

Povejte nam o vašem projektu in začnite preobrazbo!

Naša ekipa vam pomaga izkoristiti celoten potencial vašega spletnega mesta, SEO in spletnega obiskovanja.

Poljs označena z * so obvezna.

(neobvezno)

(neobvezno)

Prosim povejte nam, če vas zanimajo kakrške koli posebne stvari in kdaj bi bil najboljši čas, da vas kontaktiramo po telefonu.